De eerste opdracht voor Verbind&

Marc Luttikhuis en Don zijn recentelijk een nieuwe activiteit gestart, Verbind& genaamd.

Wat doet deze nieuwe onderneming?
Ik ben van mening dat we midden in een 4e industriële revolutie zitten. Onze jongere Z-generatie wenst anders benaderd te worden. Digitalisering in al haar verschijningsvormen gaan ons leven meer en meer bepalen. Dit betekent dat bedrijven hun eigen organisatie anders zullen moeten gaan vasthouden.

Veel bedrijven en overheden zien ondertussen ook dat alles enorm snel aan het veranderen is, maar weten niet altijd hoe en waar ze zouden moeten beginnen.

DON Bureau is 4 jaar geleden gestart met deze verandering van “Anders Vasthouden”, wat heeft geresulteerd dat we ca. 2x zo groot zijn geworden en ondertussen een bedrijf zijn geworden, die er in onze markt echt toe doet.
We hebben dus levenslessen ervaren.

Op basis van deze levenslessen gaan we met Verbind& bedrijven en overheden helpen om hun bedrijf of afdeling anders te gaan vasthouden. Niet meer alleen leidinggeven op basis hiërarchie, maar meer op basis van authenticiteit, meer leiderschap implementeren op basis van plezier en leuke dingen doen en hiermee meer tevreden klanten creëren en vervolgens meer omzet en marge te gaan maken. Waar we vervolgens meer kunnen gaan investeren om nog leukere dingen te gaan doen.

We (Marc en Don) kwamen in contact met het IT-bedrijf PTI. Dit bedrijf is enthousiast geworden hoe DON Bureau dit heeft aangepakt. Na enkele gesprekken en workshops hebben we het vertrouwen gekregen om het bedrijf in een periode van enkele jaren te gaan veranderen. Onze eerste klant!!!!

7 juli 2017 einde van de middag was zo’n moment dat we een euforie gevoel hadden. YES, YES, het is ons samen gelukt om de eerste klant zelfstandig als Verbind& binnen te halen. We waren even heel erg trots op ons zelf.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>