Don Bezemer

Wie is Don?

Don is inmiddels 52 jaar jong en mag nog dagelijks genieten van 4 energierijke kinderen in de leeftijd van 25, 23, 18 en 15 jaar jong. Met de ervaring van 3 dynamische meiden-pubers kan je aan mij alle vragen stellen rondom puberale problemen. Gelukkig hebben we samen met mijn topper Leoniek, een schoonheid van 47 jaar jong, de overlevering van pubers redelijk tot goed doorstaan. Daarnaast heeft onze zoon van 18 nagenoeg geen puber trekjes gehad, die was en is altijd gezellig. Althans, als het stappen niet te hard is gegaan voor hem.

Hoe zou je jezelf schetsen? Een levensgenieter die van heerlijk eten en mooi glas wijn houdt. Zo’n levenshouding vraagt om evenwicht rondom sportiviteit anders word ik tonnetje rond en dat is ook weer niet te bedoeling. Dat evenwicht bestaat uit het feit dat ik de afgelopen 2 jaar de alternatieve Elfstedentocht op de Weissensee succesvol heb afgerond. In 2015 zal het de 3de en ook laatste keer zijn dat ik deze tocht voor het goede doel: “skate4air” hopelijk succesvol ga afronden. Daarnaast is racefietsen ook een leuk tijdverdrijf.
Voor de broodnodige ontspanning is golf ook een leuke hobby geworden. Gelukkig heeft mijn vrouw zeer recentelijk ook haar golfbewijs mogen halen, waardoor we samen leuke tripjes kunnen gaan maken.
Als we overstappen naar leuke tripjes dan is reizen een enorme hobby (overigens wel een dure) geworden. Vakanties naar Senegal, Curaçao, Zuid Afrika, Indonesië, Vietnam, Cuba zijn afgerond of gaan we de komende periode aanpakken.
Op zo’n vakantie is lezen in een spannend boek een heerlijke ontspanning.

Je vrouw als hobby is uiteraard geen uitspraak, maar ik bedoel daarmee dat we het samen geweldig hebben, en daarbij samen erg leuke dingen doen, zoals tripjes naar Amsterdam. Onze oudste dochter woont er en dat in samenspraak met deze geweldige stad.
Het goed sociaal leven vinden we samen ook belangrijk. Met goede vrienden eten koken geeft mijn volgende hobby aan. Ik heb een passie voor koken en met name de Italiaanse keuken als favoriet. Zelf pasta maken met een heerlijk eenvoudig ingekookt sausje en dat alles geblust met een mooi Frans glas witte of rode wijn. Zo’n avond kan dan toch niet meer stuk?
Kortom, het leven is soms veel te kort. Daarom moeten we elke dag genieten. We zeggen dat vaak tijdens een moment van overlijden van een dierbare. De bewustwording dat we ook ECHT elke dag leuke dingen doen, is een levensfilosofie van mij geworden. Bewustwording dat we moeten genieten, draag ik dan graag uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>