Het leven vieren!

Op het moment van schrijven ben ik 55 jaar. Iedereen krijgt bij tijd en wijle, dus u ook als lezer, een treurig bericht te verwerken rondom “HET LEVEN”. Iemand krijgt een ongeluk, of heeft een ernstige ziekte onder de leden, of nog erger, een begrafenis.

Het leven is te kort om er niet van te genieten. Ik ben dan ook van mening dat je elke dag zou moeten vieren. Dat klinkt erg idealistisch en ook niet altijd haalbaar. Maar met elkaar leuke dingen doen of genieten van de stilte of genieten van een prachtig glas wijn of een mooie (sport)prestatie behalen, etc, etc, zijn voorbeelden om naar jezelf te kijken en te genieten.

Neemt u, beste lezer, regelmatig de tijd om te overdenken waar je allemaal van geniet? Ik durf te beweren van mezelf dat ik dat vaker zou moeten doen.

We hadden vorige week een bijzondere week met de nodige activiteiten. Die week stond absoluut niet in het teken van rust pakken, maar wel in het teken van heerlijke genietmomenten.

Zo heb ik onlangs een mooi gesprek gehad met onze Arja. Ze kwam voor zich zelf op en dat bracht ze op een prachtige ingetogen en innemende wijze. Hoe vaak komt het niet voor dat vrouwen zich makkelijker wegcijferen? Onze Arja trok haar stoute schoenen aan en ging in gesprek. Een dik vet compliment.

We hadden ook een mooie sessie bij een Rijkswaterstaat klant, die de afgelopen periode niet tevreden was. We mochten vervolgens gaan uitleggen hoe we ons project beter zouden gaan doen. Na een kwetsbare en mooie presentatie, waarbij we ook stil stonden wat we beter hadden kunnen doen en vervolgens aangaven hoe we dat gingen doen, kregen we van onze klant een mooi compliment. We hebben een bedreiging omgezet naar een kans. De wijze waarop onze Lars en Paul dit oppakten was echt een kippevelmoment.

Als ik mensen zie groeien, mag ik daar heel vrolijk van worden. Hiermee vieren we het leven.

Beste lezer, viert u ook het leven en hoe doet u dat?

One comment on “Het leven vieren!
  1. Hulde voor Anja, top dat ze dit gedaan heeft. Wegcijferen doen we inderdaad best veel en voor je zelf opkomen geeft soms ook een fijn gevoel al is het niet makkelijk.
    Goed gedaan Anja!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>