Met je kinderen naar Coldplay in Brussel

Onze kinderen (Annelieke 27 jaar, Liselot 26 jaar, Daan 21 jaar, Charlotte 18 jaar) zijn erg enthousiast over de positieve en uitstraling van Coldplay. Als onze jongste (Charlotte) dit leest zal ze me per omgaande corrigeren, want Ed Sheeran is absoluut nummer 1, volgens haar. Het is dan ook niet verstandig om hierover een discussie te gaan voeren. Als cadeau-vader moet je alleen maar zeggen: “Lieve Charlotte, je hebt hartstikke gelijk”. Je kan het als ouder toch niet winnen.

En fin, tijdens kerstavond 2016 hadden we, zoals meerdere gezinnen, een culinaire bijeenkomst, waarbij de avond eindigde met een spontaan opgerichte, eenmalige drumband van de gehele familie. Het ene familielid sloeg op pannen, de ander gebruikte de deksels als bekken en de derde, tsja…

In ieder geval was het een zeer onvergetelijke avond. Uiteraard kwam het Coldplay bezoek van Daan en Don in Wembley ter sprake, wat leidde tot een zeer spontane actie van deze door heerlijke wijn doordrenkte vader, we gaan met de liefhebbers naar Coldplay in Brussel op 22 juni 2017.

Onze kinderen komen ondertussen overal vandaan (Utrecht, Amsterdam, Tilburg en ook nog het centrum van Nederland, Bergen op Zoom genaamd). We verzamelden in het pittoreske Bergen op Zoom (beste lezer, eerlijk is eerlijk, het is een erg leuk stadje, kom vooral een keertje langs) en zodra we in de auto stapten ging Coldplay aan.

Het gaf een onbeschrijfelijk gevoel als je met je kinderen naar een popconcert gaat en met z’n allen álle nummers mee mag zingen en wat een plezier dat allemaal geeft.

Als we het hebben over “het leven vieren”, dan is dit er een die in de boeken gaat!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>