Naar Las Vegas gestuurd en goed gegokt!

Recentelijk kwam er een kans voorbij. Enkele collega’s werden gevraagd om mee te gaan naar groot IT-congres in Las Vegas. Dit kost geld, dat mag duidelijk zijn. Gaan we deze investering aan, ja of nee? We hoefden daar weinig seconden over na te denken. Het nemen van initiatieven door collega’s moet te allen tijden worden gestimuleerd. Onze collega moest nog even haar paspoort regelen en huppekee het vliegtuig in. Naast de vermakelijkheden als de Grand Canyon en de ongelofelijke pracht en praal van Las Vegas (je moet er maar van houden), werd er door een wereldspeler (IBM) met 20.000 bezoekers onze toekomst gepresenteerd. Onze collega Paulette is op zich al een kennisinstituut en filterde de meest voor ons belangrijke informatie mee naar huis.

“Het beheerbedrijf van de toekomst”.
Assetmanagement en IT hebben elkaar ontmoet. Door het aangaan van partnerschappen, door over te stappen in elkaars wereld van assetmanagement en IT, gaat er iets moois ontstaan en worden beide werelden aan elkaar verbonden. Dit betekent dat we met elkaar gaan optrekken en nog belangrijker, de waaróm-vraag kunnen gaan beantwoorden.

Samenwerken in beide ketens (Assetmanagement en IT) is een uitermate inspirerend toekomstperspectief voor de partners, DON Bureau en onze klanten. Hiermee creëren we enthousiasme, gaat energie geven en biedt een prachtig perspectief voor ieder die mee gaat doen.

Binnen DON zijn we met deze investering gestart, we gaan ermee door en wij (en ik in het bijzonder) krijgen er iets heel moois voor terug, namelijk warme enthousiaste collega’s die sámen mét elkaar naar de volgende stap willen groeien van ons prachtige bedrijf.

Ons bedrijf is dankzij dit soort initiatieven in staat om mee te denken over hoe overheden de komende 5 -10 jaar naar hun businessmodel professioneel beheer of assetmanagement of ook wel openbare ruimte kunnen gaan denken.

Dankzij deze reis hebben onze collega’s Paulette en Peter een richting gevonden naar een nieuw beheerbedrijf van de toekomst, chapeau!!

Reizen is de enige vorm van kosten, waar we toch rijker van worden!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>