Van DON 2015 naar DON 2016

DON Bureau in 2015
Met genoegen en trots kijken wij terug op een enerverend jaar!

Het afgelopen jaar was voor DON Bureau een jaar vol nieuwe ontwikkelingen en innovaties rondom assetmanagement, areaal op orde & informatiebeheer en techniek & veiligheid.
We hebben als bedrijf onszelf gepositioneerd als partij die meespeelt rondom de landelijke assetmanagement vraagstukken. Voorbeelden van opdrachtgevers zijn de provincies Gelderland, Noord-Holland, Zuid-Holland, Friesland, Zeeland, Utrecht maar ook Rijkswaterstaat en diverse gemeenten.

In het begin van 2015 is iAMPro (het kennisportaal voor assetmanagement) gelanceerd en heeft het een enorme groei mogen maken. Zo hebben we bij 16 waterschappen de “iAMPro roos” mogen uitwerken. Inmiddels heeft iAMPro 1200 landelijke gebruikers die gezamenlijk zorgen voor de Nationale Praktijkgids voor assetmanagement vraagstukken.

Het jaar stond ook in het teken van samenwerken. Samenwerken met o.a. de CROW en Royal Haskoning DHV heeft ertoe geleid dat we respectievelijk een assetmanagement opleiding en het bestuurlijk kwaliteitscijfer hebben mogen ontwikkelen.

Andere voorbeelden zijn onze bijdragen aan projecten zoals Brugm@n, de Rijnlandroute, Stormvloedkering Ramspol, CB-NL, Koning Willem Alexander tunnel, Ketheltunnel, A4 en MOBZ. U begrijpt dat het onmogelijk is om in dit rijtje volledig te zijn.
Aan de basis van onze successen ligt de implementatie van Sociale Innovatie. “Van good naar great” in 2018. Dit is een proces met vallen, opstaan en ervan leren. Dit levert mooie momenten en soms ook moeilijke momenten op. Als teken dat we daadwerkelijk leren is de bekroning van de provincie Noord-Brabant met het behalen van de innovatieprijs “Brabants Besten!”

Natuurlijk zijn we in 2015 ook weer erg sportief geweest! De schaatshelden van DON Bureau hebben zich weer enorm ingezet voor het jaarlijkse event om geld in te zamelen voor taaislijmziekte. Hans, Leobert & Jan hebben de alternatieve Elfstedentocht geschaatst samen met Skate4Air. Na deze enorme prestatie hebben een aantal mannen van DON Bureau ook de Mont Ventoux beslecht. Naast de sportieve uitdagingen hebben er ook in 2015 weer mooie bourgondische (kook)avonden plaatsgevonden.

Doorkijk naar 2016
Het jaar 2016 is het 10-jarig jubileum jaar voor DON Bureau. We zijn erg trots dat we nu al 10 jaar prachtige projecten mogen doen en dat we steeds blijven groeien en ontwikkelen. Dit gaan we natuurlijk op een mooie manier vieren, u zult hierover meer horen…

Ook gaan we in 2016 door met onze innovatieve ontwikkelingen in assetmanagement en de sterk opkomende digitalisering. Samen met provincies, CROW en andere overheden wordt iAMPro doorontwikkeld. Ook op Europees gebied krijgt iAMPro in 2016 de aandacht en vorm! Tevens zullen we de implementatie van landelijke- regionale-, en plaatselijke opdrachtgevers verder professionaliseren, het blijven verbinden van kennis en mensen, etc. Te veel mooie dingen om op te noemen!

Tot slot gaan zullen op 29 januari er weer collega’s het ijs op gaan voor Skate4Air op de Weissensee! Collega’s Hans en Dirk gaan de uitdaging aan om 200km uit te gaan schaatsen!

Wilt u ze steunen? Dat kan hier!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>