Een blog over Sociale innovatie?

Het is geweldig om mensen te helpen, sterker, zelfverzekerder te worden. Elk mens is immers uniek en heeft unieke talenten in zich. Om dit talent te vinden en vervolgens samen nog beter te maken, vind ik een uitdaging en heb ik een passie om heen gebouwd. Graag ga ik de komende jaren de uitdaging aan om vele mensen om me heen en mezelf te verbeteren en te versterken en dit uit te gaan dragen.

Binnen mijn huidige markt hebben we reeds bewezen een log overheidsorgaan als Rijkswaterstaat, Waterschappen, Provincies te veranderen. Alleen het besef dat we dat ook daadwerkelijk gedaan hebben, is wat laat bij mij binnengedrongen.

Ons bedrijf is een jaar geleden gestart om volledig te veranderen naar een nieuwe wereld. De globale economie zal de komende 10 jaar volledig op zijn kop gaan. De sharing economy vanuit internet heeft reeds haar intrede gedaan.

Bedrijven en de mensen erin zijn enorm in hun persoonlijkheid aan het ontwikkelen. Bazen en ego-cultuur is dan ook niet meer te tolereren.

Vanuit deze filosofie zijn we binnen ons bedrijf DON een veranderingsproces, sociale innovatie genaamd, aan het doorvoeren.

We maken tijdens dit veranderingsproces veel fouten, veel leermomenten en prachtige dingen mee.
Het lijkt me dan ook mooi om deze veranderingen te delen met u als lezer. Misschien kunnen we elkaar een keer ontmoeten om de ervaringen met elkaar te delen.

Vandaar dat ik ben gestart met deze blog.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

De volgende HTML-tags en -attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>